Кашлица

Кашлицата е изключително срещан симптом в детска възраст, който много трудно се повлиява от медикаменти и сиропи, предписани от лекарите. Кашлицата е най-честата причина родителите да посещават личния лекар със своите деца.Повечето от децата, които кашлят със седмици и месеци , са третирани с различни лекарства, но най-често резултат почти няма.

Най-честите въпроси, които родителите си задават са: Дали детето ми няма скрита пневмония или скрита алергия ? Кашлицата е симптом със защитен характер и основната цел е тя да се облекчи, а не се подтисне. Има три основни причини за поява на кашлицата-при дразнене в дихателните пътища, от механично или инфекциозно естество. Ако кашлицата е предимно нощна или сутрешна, то тя най-често е причинена от стичащите се секрети по задната фарингиална стена. Най-доброто лечение на този вид кашлица е да бъде овладяно възпалението на носа или околоносните синуси.

Как помага солната терапия?

Salt Care ви предлага напълно безвреден, натурален и доказано ефективен метод на лечение. Със своите антибактериални, антивирусни и противовъзпалителни свойства, солта много бързо помага на бронхите и лигавицата да се изчистят от секретите, които се натрупват, убива бактериите, причинили заразата. Солната терапия действа на всички основни процеси в бронхите: подуване, възпаление, прекомерна слуз и бактериална инфекция. В резултат на лечението със сол, възпалението на мастните клетки в бронхите намалява, така че качеството и функцията на дишане се подобрява. Това води до балансиране на всички останали системи в организма, както и подобряване на съня. Повишва имунитета и нуждата от медикаменти значително намалява. Това означава ,че детето ще има повече енергия за игра и физически упражнения и по този начин имунната му система става по-силна и по-устойчива на ежедневните инфекции.

Колко често трябва да ни посетите?

За дългосрочни резултати се препоръчват 2 курса на лечение годишно, като единият курс се състои от 15-20 сесии, в зависимост от възрастта на пациента и тежестта на заболяването. Посещенията трябва да са чести - 3-4 на седмица. Ефикасността на лечението се оценя на 75-98%.

ЗАПАЗИ ЧАС БЪРЗО И ЛЕСНО СЕГА!