Алергии

Какво са полените?
Не е тайна, че алергиите в България са все по-често срещани. И всеки път когато отидем на лекар за нас или децата ни, то неминуемо получаваме рецепта за закупуване на противоалергични сиропчета или други лекарства.
Сигурно сте забелязвали цветния прашец и цветовете, които се реят от дърветата, особено пролетта. И всичко това води до кихане, течащ нос и сърбящи очи. Означава ли това, че не можем да излезем навън, да легнем на земята или просто да си окосим тревата?
Не, това е знак, че трябва да посетите нашата солна стая!
Но първо нека обсъдим полените…

Алергиите, причинени от полени са все по-популярни. През последните няколко години, регистрираните случаи на деца и възрастни, страдащи от този вид алергии застрашително се увеличават. Цветовете на дърветата като дъб, бряст, ясен, черница, орех, топола, са причинители на този род алергии. И това са само дърветата, и ако прибавим към тях плесенните спори, прашеца на плевелите или тревните полени .. и причинителите станаха много!

Как помагат солните терапии?

Ако търсите 100% природен лек за облекчаване на вашите алергични или асматични симптоми, опитайте солна стая Salt care. Ние ще ви предложим повече от просто облекчение. Ще ви осигурим спокойствие…ще ви предложим начин за отърсване от натрупания ежедневен стрес!
Солта има противовъзпалително свойство, премахва патогените(полените) във въздуха и намалява нивата на IgE – които причиняват свръхчуствителност на имунната система. Разликата се усеща още след първите посещения в солната стая, освен това предодвратява и честотата, с която вашите симптоми се появяват отново.

Колко често трябва да ни посетите?

Повечето пациенти трябва да направят 2 курса на лечение годишно, като един курс се състои от 15-20 посещения. Особено важно е единият курс да бъде в или непосредствено преди сезона на алергиите (пролетта). При хора с много тежки алергии е препоръчително да посещават по-често солната стая. След курса на лечение, дихателните пътища стават нормални и симптомите изчезват, ефикасността на лечението се оценява на 75-98%.

ЗАПАЗИ ЧАС БЪРЗО И ЛЕСНО СЕГА!